Gitar Kursu Öğrencilerimizin Konseri

Öğrencilerimiz ilk derslerde gitarı tanıdılar ve sonrasında sağlam bir temel oluşturmak için Temel Müzik Teorisi hakkında konular öğrendiler. Bu konular içerisinde en baştan olmak üzere nota, porte, anahtar, nota değerleri, sus işaretleri, notaların porte üzerindeki yerleri, değiştirici işaretler, diyez, bemol, naturel, notalar arası uzaklık, tam ses ve yarım ses kavramı, ölçü işaretleri, ölçü çizgisi, bitiş çizgisi, noktalı notalar, gamlar-diziler, majör minör dizi, akor bilgisi gibi konuları en özet ve en verimli şekilde işlediler. Tuzla Halk Eğitim Merkezi tarafından okulumuzda açılan ve Müzik dersi öğretmenimiz Çağdaş ÖZDEMİR tarafından eğitilen öğrencilerimiz,  öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve değerli velilerimize minik bir konser düzenlediler. Özveriyle öğrencilerimizin gelişiminde katkısı bulunan Çağdaş ÖZDEMİR öğretmenizin çabalarını taktir ediyoruz, değerli öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

23.05.2024 22

23-05-202423-05-2024