Orhanlı Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimini sağlayacak özgün katkılarla, ´´Bilgi çağının´´ gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, tüm gereksinimlerin karşılandığı seçkin ve kaliteli bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrenciler aracılığıyla velileri, aileleri eğiterek toplumsal gelişimi ve kültürel kalkınmayı sağlamak, sürekli gelişime dönük bir değişim içinde olmak, öğrencilerine temel beceri kazandırmak, çözüm odaklı olmak, okul aile ilişkisini geliştirmek, tüm kaynaklarını öğrenci başarısına yönlendirmek, değişim ve yenileşmeye açık olmak, yenileşmenin temelinin ´´EĞİTİM´´ olduğunun bilincinde olan bir kurum özelliğini devam ettirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orhanliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Orhanlı Ortaokulu Orhanlı Mh. İrfan Cd. No1 Tuzla

Adres - Orhanlı Ortaokulu Orhanlı Mh. İrfan Cd. No1 Tuzla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tuzla İlçe Merkezine Uzaklık 12 Km. İstanbul İl Merkezine Uzaklık 40 Km