İSTANBUL / TUZLA - Orhanlı Ortaokulu

Orhanlı Ortaokulu

Orhanlı Ortaokulu Orhanlı Mh. İrfan Cd. No1 Tuzla
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimini sağlayacak özgün katkılarla, ´´Bilgi çağının´´ gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, tüm gereksinimlerin karşılandığı seçkin ve kaliteli bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrenciler aracılığıyla velileri, aileleri eğiterek toplumsal gelişimi ve kültürel kalkınmayı sağlamak, sürekli gelişime dönük bir değişim içinde olmak, öğrencilerine temel beceri kazandırmak, çözüm odaklı olmak, okul aile ilişkisini geliştirmek, tüm kaynaklarını öğrenci başarısına yönlendirmek, değişim ve yenileşmeye açık olmak, yenileşmenin temelinin ´´EĞİTİM´´ olduğunun bilincinde olan bir kurum özelliğini devam ettirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Doğalgaz Kalorifer