2023 Bursluluk Sınavı (İokbs) Giriş Belgeleri Yayımlandı

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sınav yerleri, sınav tarihine kısa bir süre kala gündeme gelmişti. Bursluluk sınav giriş belgeleri MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) tarafından erişime açıldı. Yapılan duyuruda; "2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı."

01.09.2023 219

İOKBS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL GÖRÜNTÜLENİR? Öğrencinin sınav giriş yeri, salonu, sıra numarası, alacağı sınav tedbir hizmeti gibi bilgiler sınav giriş belgesinde yer alıyor. ÖğreİOKBS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL GÖRÜNTÜLENİR? Öğrencinin sınav giriş yeri, salonu, sıra numarası, alacağı sınav tedbir hizmeti gibi bilgiler sınav giriş belgesinde yer alıyor. Öğrenciler, 'www.meb.gov.tr' internet adresinden sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecek.